C3 WRC

Légende ci-dessous
C3 WRC

CITROËN RACING –TIIMIN UUSI AUTO 100-VUOTISTEEMALLA

VOIMAKAS DESIGN

STUDIO008

Citroën C3 WRC:n voimakas design ja ainutlaatuinen muotokieli ovat välittömän silmiinpistäviä. Kuten uuden sukupolven C3-malli, myös WRC uhkuu raikkautta ja energiaa tukenaan vankkaa voimakkuutta. Uusien sääntöjen mahdollistamat muutokset aerodynamiikassa lisäävät auton suorituskykyä.

 

SUORITUSKYKYÄ KAIKENLAISESSA MAASTOSSA

AERODYNAMIIKKA

STUDIO011

Takapuskuri on suunniteltu tarkasti tehostamaan soran ja lumen poistamista pitämättömiltä tienpinnoilta. Nämä aerodynaamiset muodot toistuvat 3D-takavaloissa, jotka ilmentävät uuden Citroën C3:n ainutlaatuista ja huipputeknistä identiteettiä. Keskelle sijoitettu pakoputki korostaa takadifuusoria, joka lisää aerodynaamista pitovoimaa työntämällä pois auton alitse kulkevaa ilmavirtaa.  Upea takaspoileri täydentää auton aerodynaamisia ominaisuuksia. Se koostuu “lapiomaisesta” alatasosta sekä monimutkaisemmasta ylätasosta.

 

TEKNOLOGISIA LÄPIMURTOJA

PARAS MOOTTORI, JONKA CITROËN RACING –TIIMI ON KOSKAAN SUUNNITELLUT

240901.73

“Mielestäni voimme sanoa, että Citroën C3 WRC:n moottori on monipuolisin ja kyvykkäin koskaan rakentamamme. Samalla kun kilpailimme WTCC:ssä pystyimme ottamaan etäisyyttä rallikokemukseemme ja sen ansiosta pystyimme ottamaan tämän haasteen vastaan uudella asenteella. GRE-määräykset ovat tiukkoja, mutta tarjoavat riittävästi vapautta myös uusien ratkaisujen käyttöönottoon. Olemme rohkeasti tehneet joitakin erittäin radikaaleja teknologiaratkaisuja, joita en tietenkään täsmennä tässä! Olemme ylpeitä tekemästämme työstä, etenkin kitkan pienentämisestä. Lisäksi olemme erittäin mielissämme siitä, että nämä edistysaskeleet otetaan jonakin päivänä käyttöön kaikissa Citroënin malliston tuotantomalleissa.”

– Moottoripäällikkö Patrice Davesne

 

RALLITEILTÄ KAUPUNKIIN

c3 & c3 wrc

Citroën C3:n innovatiivinen ja uudenaikainen tekniikka tekee ajamisesta entistäkin nautittavampaa ja helpompaa. Tutustu verkkoyhteyttä hyödyntävään Full HD-kameraan ConnectedCAM Citroën™ (lisävaruste), verkkoyhteydessä olevaan puheentunnistuksella varustettuun 3D-navigointijärjestelmään, peruutuskameraan, kaistavahtiin ja katveavustimeen.