Citroën Naisten Kymppi

25.5.2019

Légende ci-dessous
Citroën Naisten Kymppi

Citroën on keväällä Helsingissä järjestettävän Naisten Kympin nimikkokumppani seuraavat kolme vuotta. Suomen suurin naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma järjestetään tänä vuonna uusin tekijävoimin, mutta tutussa, iloisessa tunnelmassa.

”Tilaisuuden tultua vastaan halusimme ehdottomasti lähteä mukaan. Yhteys oli selvä – Citroën edustaa samoja arvoja, jotka toteutuvat Naisten Kympissä: positiivisuus, hyvinvointi, mukavuus ja aktiivinen asenne”, sanoo Citroënin tuote- ja markkinointijohtaja Eeva Ritakoski. ”Mukanaolollamme haluamme yhdistää nämä aktiiviset naiset heidän elämäntyyliinsä sopiviin tuotteisiin, mutta tuoda myös itse tapahtuman ympärille jotain lisää”, jatkaa Ritakoski.

Naisten Kymppi kerää vuosittain noin 10 000 naista hyvähenkiseen tapahtumaan, jossa voi kävellä tai juosta 10 kilometriä ilman kilpailua tai ajanottoa. Citroën Naisten Kymppi järjestetään lauantaina 25.5.2019 Mäntymäen kentällä.

Tulevan kevään tapahtuman ohjelmassa on paljon liikunnallista lavaohjelmaa, juoksijoita tsemppaavia kannustuspisteitä reitin varrella ja maalissa naiset saavat runsaan terveellisen piknik-tarjoilun, unohtamatta upeaa tuotekassia kotiin. Tahdit ja tunnelman takaa päivän pääesiintyjänä toimiva Gepardi -bändi.

 

Citroën on käynnistänyt jo valmistautumisen Naisten Kympille perustamalla Citroën-tiimin, jonka kautta jaetaan treenivinkkejä, hyvää mieltä ja kannustetaan muita naisia liikkumaan yhdessä kohti toukokuun tapahtumaa. Citroën -lähettiläs Heidi Sohlbergin johdolla on tavoitteena aktivoida mahdollisimman moni liikkumaan kevään aikana.

”Ennen kaikkea on ollut mukava nähdä riemu ja yhteishenki, joka kumpuaa tiimin kommenteissa ja toisten liikuntasuositusten myötäelämisessä. Ja hei, mukaan mahtuu vielä!”, huikkaa iloinen Heidi Sohlberg.

naisten10logo

LIITY SINÄKIN CITROËN-TIIMIIN JA KUTSU KAVERISIKIN MUKAAN!