February 13, 2015

Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept

RETKEILYAUTO MAASTOON KUIN MAASTOON

Uusi CITROËN BERLINGO esitellään Geneven autonäyttelyssä 3.3.2015. Ennen varsinaisen uudistuvan mallin tuotannon alkua CITROËN tarjoaa esimakua tulevasta esittelemällä positiivisen ja energisen konseptiauton: CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPTin.

Berlingo Vibe Concept on ihanteellinen auto kaikille, jotka haluavat ajaa maastossa ja tarvitsevat tilaa urheiluvälineiden kuljettamiselle: korin suojalevyt ja lisävarusteet tekevät etenemisestä helppoa myös mäkisessä ja hankalakulkuisessa maastossa.

Grip Control- toiminnolla varustettu auto nousee ketterästi vaikkapa Sveitsin vuoristoteitä. Monipuolisesti muuntuvaan tavaratilaan mahtuvat hyvin kiipeily-, lumilautailu- tai lumikenkäilyvarusteet.

Sisätilan verhoilussa on käytetty harmaata LIBERIA-kuosia pinkeillä InfraPink-tikkauksilla. Verhoilu on pelkistetyn tyylikäs. Värikkäät suojamatot tuovat BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT -mallin matkustamoon iloa ja hyväntuulisuutta.

Kekseliäs ja toimiva BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT antaa uuden raikkaan ilmeen CITROËN BERLINGOlle, joka on vapaa-ajan autojen luokan uudistuva kärkimalli. Uuden mallin tunnussanat ovat vapaus ja autoilun ilo, jotka luovat puitteet unohtumattomille elämyksille.