March 12, 2020

Asiakaskokemuksia: Simeri Oy

Tommi Kolehmainen, Simeri Oy: "Me menemme ehdottomasti Citroën edellä nyt ja tulevaisuudessa"

Henkilönostimiin keskittyvä Simeri Oy työllistää tällä hetkellä yhteensä yli 70 henkilöä eri puolella Suomea. Työntekijät liikkuvat paikkakunnalta toiselle Citroënin autoilla. Pääsääntöisesti käytössä ovat Jumper- ja Jumpy-mallien pakettiautot. Erinomaisten ajo-ominaisuuksien lisäksi Simeri arvostaa erityisesti Citroënin pakettiautoille myöntämää viiden vuoden takuuta ilman kilometrirajaa. 

Simeri on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon nostolaitepuolella. Suomen lisäksi toimintaa on myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

– Simeri on vuonna 1995 perustettu perheyritys ja toimimme edelleen perheyrityksenä. Teemme henkilönostinhuoltoa, tarkastuksia ja myös myymme uusia nostimia, kertoo Simerin operatiivinen johtaja Tommi Kolehmainen.

Hyvät ajo-ominaisuudet tekevät matkanteosta miellyttävää

citroen_kolehmainen-2

Tällä hetkellä ajossa on reilut 20 uutta Citroënin autoa, jotka kaikki on hankittu parin viimeisen vuoden aikana. Kolehmaisen mukaan kaikki on toiminut hyvin.

– Oma mielikuvani Citroënista oli aluksi hieman epäilevä. Se kuitenkin muuttui, kun pääsen ajamaan tuolla uudella Jumpylla, Kolehmainen muistelee.

– Tuntuu, että parasta Citroënissa ovat tällä hetkellä ajo-ominaisuudet. Varsinkin Jumpy on erinomainen ajaa ja sillä on mukava tehdä pidempääkin matkaa, Kolehmainen kuvailee.

Viiden vuoden täystakuu on iso etu

citroen_kolehmainen-1

Kaikissa Citroënin pakettiautoissa on viiden vuoden täystakuu ilman kilometrirajaa. Paljon matkustaville Simerin työntekijöille tämä on todella hyvä etu. Takuu koskee myös pakettiautoksi muutettua C3:sta.

– Voin ehdottomasti suositella Citroënia myös muille yrityksille. Itse asiassa olenkin jo suositellut Citroënia muutamaan kohteeseen meidän asiakasrajapinnassamme, Kolehmainen kertoo.

– Me menemme ehdottomasti Citroën edellä nyt ja tulevaisuudessa, Kolehmainen toteaa.