April 23, 2021

Citroën Ami Suomeen?

Hae testikuljettajaksi!

Mikäs kaveri se tämä on? No Citroën Ami tietenkin!
Citroën Ami on 100% sähköinen kulkuneuvo, joka tarjoaa vaihtoehdon ja ratkaisun kaikkien saavutettavissa olevaan vapaaseen liikkumiseen myös ilman henkilöautokorttia: nuorille matkalla harrastuksiin, senioreille palveluihin tai kokouksesta toiseen kiirehtiville ammattilaisille.

Kooltaan Ami on kompakti – vain 2,41 m pituinen – mutta siinä on kaksi vierekkäistä istuinta, reilusti säilytystilaa ja se tarjoaa Citroënille tyypillistä mukavuutta miellyttävän hiljaisella, avaralla sekä valoa tulvivalla matkustamolla. Vahva runko turvaa matkustajia ja matkustamossa olet suojassa sateelta ja tuulelta.

100% sähköisen Amin toimintamatka on 75 km ja akku latautuu täyteen tavallisesta 220V-kotipistokkeesta kolmessa tunnissa. Nopeus on rajoitettu 45 km/h.

HAE TESTIKULJETTAJAKSI!Ami testikuljettaja

Citroën Amia ei tällä hetkellä myydä Suomessa, mutta harkitsemme sen tuomista myös Suomeen. Olemme saaneet muutaman Kaverin ihmeteltäväksi ja testattavaksi, ja haluamme myös kuulla sinun mielipiteesi! Pitäisikö Amia myydä myös Suomessa? Kuka sellaisen ostaisi? Mitä sen pitäisi maksaa? Ilmoittaudu testikuljettajaksi, ja voit päästä koeajamaan Citroën Amin ensimmäisten joukossa ja kertomaan oman arviosi. Osallistu testikuljettajahakuun 2.5.2021 mennessä!

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Koeajot toteutetaan Vantaan Petikossa toukokuun aikana, ja alle 18-vuotiailla on oltava huoltaja mukana. Testikuskilla on oltava voimassa oleva B henkilöautokortti, AM/212 mopoautokortti tai ajolupa, jolla saa ajaa L6e-A luokan kevyttä maantiemönkijää. Täältä voit vielä tarkistaa, riittääkö ajolupasi ajamaan L6e-A luokan ajoneuvoa.

Osallistu Ami-keskusteluun myös Citroën Suomen Facebookissa ja Instagramissa!