CITROËN JUMPY & JUMPER

1.000 € POLTTOAINELAHJAKORTTI KAUPAN PÄÄLLE.

CITROËN JUMPY & JUMPER

TUEMME TALOUDELLISTA AJAMISTASI. Saat nyt Jumpyyn ja Jumperiin vaneroinnin ja talvirenkaat veloituksetta, kun teet tilauksen 30.12.2017 mennessä sekä kaupan päälle vielä 1.000 eurolla polttoainetta.

HYA etu

 

TALOUDELLINEN JUMPY

Vakiona mm.

  • lisälämmitin kauko-ohjauksella
  • Moduwork®-ratkaisu pitkän tavaran kuljetukseen
  • vakionopeussäädin
  • ilmastointi
  • takapariovet
  • kuljettajan istuimen kyynärnoja.
JUMPY-MALLISTO ALK 26.597 €

(sisältää toimituskulut 600 €)

Jumpy leasing

Vertaa alla olevasta taulukosta, kuinka paljon säästät kilpailijoihin verrattuna, kun työvälineenäsi on Citroën (klikkaa kuva isommaksi):

Jumpy vertailutaulukko

TUTUSTU JUMPYYN >

SUURI JA KESTÄVÄ JUMPER

Laajasta Jumper-mallistosta löydät varmasti sopivimman työkaverin: neljä pituutta, kolme korkeutta ja kahdeksan tilavuutta.

JUMPER-MALLISTO ALK. 29.278 € 

(sisältää toimituskulut 600 €)

Jumper leasing

 

TUTUSTU JUMPERIIN >

Tarjoukset koskevat Citroën Jumpy- ja Jumper -autojen uusia asiakastilauksia, jotka on tehty 30.12.2017 mennessä. Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin eikä tarjouksiin.

Jumpy-mallisto CO2-päästöt 139–155 g/km, kulutus 5,3–5,9 l/100 km. Jumper-mallisto CO2-päästöt 158–168 g/km, kulutus 6,0–6,4 l/100 km.

*Sopimusaika ja ajomäärä 60 kk/100 tkm. Sopimuksen perustamiskulu 158,87 €. Käsittelykulu 8,06 €/kk. Kaikki summat alv 0 %. Sopimus on budjetoitu sisältämään seuraavat palvelut: Vuokrakohteen hankinta, sovittu kilometrimäärä laskettuna koko sopimuskaudelle, määräaikaishuollot, sisältäen öljynvaihdot ja muut nesteet, normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset, renkaiden uusinnat kilometribudjetin mukaisesti, auton toimituskulut, kesä- ja talvirenkaat vanteineen luovutuksen yhteydessä, tavaratilan vaneroinnin seinät ja lattia, uudelleensijoituspalvelu, nimetty yhteyshenkilö, hallinnointi, Leasing- yhtiö sitoutuu lunastamaan ajoneuvon rahoitusyhtiöltä sopimuskauden jälkeen. Veloituksettomat lisäpalvelut: Fleet Manager – autohallinnoijan verkkopalvelu, jossa voit hallinnoida koko yrityksesi auto -ja konekalustokannan sekä ajaa kuluraportit vaivatta, Driver Assistant – mobiiliapplikaatio kuljettajalle. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.

**Hinnat on tarkistettu maahantuojien nettisivuilta 10/2017. Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut.