C_42 näyttelytila

Légende ci-dessous
C_42 näyttelytila

C_42, Citroënin kansainvälinen näyttelytila

U239374.79udenlainen kokemus on C_42, Citroënin kansainvälinen näyttelytila osoitteessa 42 avenue des Champs-Élysées, Pariisi. Yli 10 miljoonaa kävijää on jo vieraillut tässä ainutlaatuisessa ja viihteellisessä, mutta myös hyödyllisessä tilassa sen avauduttua vuonna 2007.

Numero 42 avenue des Champs-Élysées on ollut Citroënin omistuksessa vuodesta 1927 lähtien. Vuosien aikana se on toiminut liikkeenä, ravintolana ja näyttelytilana. Vuonna 2007 rakennus palautettiin alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa Citroënin kansainväliseksi näyttelytilaksi.

Pariisia parhaimmillaan, lounge -alue, vaihtuvat näyttelyt ja Racing -osasto tarjoavat monipuolisen läpileikkauksen Citroënista. Näyttelyissa esitellään tuotemerkin menneisyyttä, nykypäivää, sekä visioita autoilun tulevaisuudesta.

 

Lasiin verhottu näyttelytila C_42

c42_10.239379.83

Näyttelytila sijaitsee Pariisin kuuluisalla Champs-Élysées -kadulla, historiallisten rakennusten joukossa. Se on ainoa rakennus, joka on omistettu vain yhdelle tuotemerkille. C_42 -projektin on suunnitellut ja kehittänyt arkkitehti Manuelle Gautrand.

Rakennuksen design kuvastaa Citroënin innovatiivisuutta. C_42 on kuin läpinäkyvä, lasinen kirjekuori, jossa logo näkyy fasaadissa kuvaten brändin luovuutta. Tässä lasisessa kirjekuoressa on esillä kolmea autoa, jotka ovat uusimpia automalleja ja ajankohtaisia autoja näyttelyissä.

C_42, elävä näyttelytila muuttuu eri kausien mukaan

03_C42,-une-vitrine-vivante...Jokainen kausi vie vierailijan tutustumaan uuteen teemaan: uusien tuotteiden esittelyyn, Citroënin arvoihin kuten ympäristö, Créative Technologie, jne.

Täältä löytyvät myös avainalueet, jotka ovat jatkuvassa käytössä. Ylhäällä Citroën Social Clubissa pääset reaaliajassa katsomaan Citroën -uutisia sosiaalisissa verkostoissa. Kerroksessa -1 pääset kokeilemaan ralliautoilun fiilistä DS3 WRC -autossa Citroën Racing 4D -elokuvan avulla.