CITROËN JUMPY TUTUSTU UUTEEN CITROËN JUMPYYN

OMINAISUUDET

MITAT

Uuden sukupolven CITROËN Jumpyn rakenne on optimaalisen käytännöllinen, mukava ja turvallinen. Siinä on runsaasti uusinta ajoavustin- ja moottoritekniikkaa. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin päivittäiseen työhön. Jumpy on saatavana kolmena eripituisena versiona: XS: 4,6m, M: 4,95m ja XL: 5,3m. Handsfree-sivuliukuovet ovat saatavilla kaikkiin kolmeen koripituuteen. CITROËN Jumpyn rakenne sopeutuu kaikkiin tarpeisiisi: se on toimiva, käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Siinä on uuden sukupolven, erityisvahvistettu muunneltava alusta. Sen kantavuus on jopa 1 400 kg, kuormaustilavuus 5,1-6,6 m3 ja se voi hinata 1,8 – 2,5 tonnia. Alustan muunneltavuudesta kertovat myös kaksi akseliväliä (2,92 m ja 3,27 m) ja kaksi takaylitystä (0,80 m ja 1,15 m).

Jumpy_Dimensions_2

KÄYTÄNNÖLLINEN RAKENNE

Citroënin mukavuus sinun palveluksessasi! Miellyttävät istuimet, käytännöllinen kojelauta tai tasainen ja sulava ajo – CITROËN Jumpy auttaa sinua hoitamaan työsi ja samalla nautit henkilöautomaailman ominaisuuksista. Jokainen matkasi on tehokas ja samalla rento.

Jumpy_Confort_3

HANDSFREE-SIVULIUKUOVET

Onko sinulla kädet täynnä? Eipä hätää. Lisävarusteisella handsfree-toiminnolla avaat ja lukitset sivuovet koskematta niihin. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus tässä autoluokassa. Sinun tarvitsee vain heilauttaa jalkaasi takapuskurin kulmassa ja auton ovet avautuvat lukituksesta ja samalla sen puolen liukuovi, jolla seisot, avautuu automaattisesti. Sama toiminto sulkee ovet ja lukitsee auton, kun poistut siitä. Tämä toiminto helpottaa kuormaamista ja kuorman purkamista, kun kätesi ovat täynnä!

Jumpy_PortesLatÇrales_4

GRIP CONTROL

Tämä edistyksellinen luistonestojärjestelmä varmistaa etupyörien optimaalisen luistoneston aina kulloisenkin maaston mukaan. Grip Control -järjestelmä voidaan yhdistää työmaapakettiin (suurempi kantavuus, 20 mm korkeampi jousitus, proaktiivinen levy moottorin alla), jolloin CITROËN Jumpyn luistonesto toimii erinomaisesti vaikeilla pinnoilla, kuten työmaat, soratiet ja pikkutiet.

Jumpy_GripControl_5

TUULILASIIN HEIJASTUVA VÄRILLINEN MITTARISTONÄYTTÖ

Tämän tekniikan ansiosta sinä pidät silmäsi tiessä samalla, kun näet olennaiset ajoa koskevat tiedot (senhetkinen ja suositeltu ajonopeus, vakionopeussäätimen ja nopeudenrajoittimen asetukset, navigointiohjeet ja törmäysvaroitin) tuulilasin edessä läpinäkyvässä muovilevyssä. Tämä varuste on nyt ensimmäistä kertaa tämän autoluokan autossa.

Jumpy_AffichageTàteHaute_6

LIITETTÄVYYS

CITROËN CONNECT NAV Citroën Connect Nav (malliversiosta riippuen) on uusi integroitu ääniohjauksella tai 7″ kosketusnäytöllä toimiva 3D-navigointijärjestelmä. Citroën Connect Nav tarjoaa käyttöön yhteyspalveluita, kuten TomTom Traffic, jonka ansiosta käytössä ovat reaaliaikaiset liikennetiedot, huoltoasemien ja pysäköintipaikkojen paikannus ja hinnat ja paikallisten mielenkiintoisten kohteiden hakutoiminto. Vaarallisista, onnettomuusalttiista paikoista varoittava järjestelmä on myös erittäin hyödyllinen. MIRROR SCREEN Haluatko kuunnella matkapuhelimessasi olevaa musiikkia tai saada reittineuvoja? Mirror Screen -toiminnon (puhelimen on oltava yhteensopiva) avulla se on helppoa ja intuitiivista! Yhteensopivat sovellukset näkyvät 7″ kosketusnäytössä. Mirror Screen -toiminnot Apple CarPlayllä™ ja MirrorLinkillä®.

Jumpy_ConnectivitÇ_7

VÄRIT

YKSITYISKOHDAT

×