Citroën Jumper

OMINAISUUDET

Laatu

Korkean laadun ansiosta ammattilaisten luottamuksen arvoinen: takana on yli neljä miljoonaa teknisten ominaisuuksien testikilometriä.  Autossa on myös useita uudistuksia, kuten tuulilasin suojalista, saranoinnit ja ovet.

 

qualite

Kattava mallisto

Neljä eripituista ja kolme erikorkuista korimallia käsittävästä tavara-automallistosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin tarpeisiin. Suurin kuormauskapasiteetti on 17 m3. Saatavana on umpikoriversioita, avolavamalleja ja alustamalleja.

gammecomplete

Takaovet

Takapariovien korkeus on 2,03 m ja pyöränkotelojen välinen leveys puolestaan kyseisen kokoluokan suurin 1 422 mm. Näin pääset hyödyntämään koko kuormaustilaa optimaalisella tavalla.  270° avautuvat takaovet helpottavat käyttöä entisestään (vakio- tai lisävaruste).

portesAR

Sivuovet

Suuret sivuliukuovet ovat leveydeltään 1,25 m.  Kuormauspituus on enimmillään jopa 4,07 m.

porteslaterales

Kosketusnäyttö

Uuden 5-tuumaisen kosketusnäytön ansiosta radion käyttö on vaivattoman helppoa. Siihen voidaan myös yhdistää navigointijärjestelmä.

Tekstiviestien ääneenlukutoiminto ja Connecting Box takaavat rennon ja miellyttävän ajon.

ecrantactile

Peruutuskamera

Uusi peruutuskamera ja kuormanvalvontatoiminto (kamera kytkeytyy päälle takaovien avaamisen yhteydessä).

cameraderecul

Älykäs luistonesto

Alamäkihidastin (HDC), optimoitu vetoluiston hallinta ja mäkilähtöavustin helpottavat ajamista ja takaavat optimaalisen pidon kaikissa tilanteissa.

motricite

Rengaspainevalvonta

Rengaspainevalvonta ja kaistavahti (AFIL) auttavat säilyttämään auton hallinnan.

detectionsousgonflage

Kulutus

Polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästön suhteen tämä myös e-HDi-mikrohybriditeknologiaa hyödyntävä auto kuuluu luokkansa parhaimmistoon: kulutus on alimmillaan 6,6 l / 100 km ja CO2-päästö 175 g/km.

consommationbis

SUORITUSKYKY

Suorituskyky

Autolle on tehty useita erityistestejä:
‒ korirakenteet, mukavuus ja kestävyys on testattu ajamalla 30 000 ajokilometriä huonokuntoisilla teillä tavaratila tyhjänä ja täyteen kuormattuna
‒ rakenteiden tiiviys on testattu tekemällä 1 000 kahluupaikan ylitystä 10 cm syvässä vedessä ja korroosionkestävyys puolestaan erityisillä koeajoilla suolavesiroisketunnelissa parin senttimetrin syvyisessä vedessä
‒ ajo-ominaisuudet on testattu ajamalla yli 500 testisykliä ratapinnoilla, joissa on heikko pito
‒ oville ja luukuille on tehty 500 000 avaus-/sulkutestijaksoa, jotka vastaavat kymmenen vuoden aikaista vaativaa käyttöä.

Jumper_PerformancesEprouvées

Täydellinen luotettavuus

CITROËN Jumper tarkoittaa ammattikäytössä ennen kaikkea ensiluokkaista luotettavuutta. Auton perusrakenne on läpäissyt vaativat tekniset testit, jotka käsittävät neljä miljoonaa ajokilometriä.

Tarkkaan testattuja laatuominaisuuksia hyödynnetään CITROËN Jumperin kaikissa malliversioissa umpipakettiautosta Combi-malliin. Näin on haluttu varmistaa, että auto täyttää erilaisten ammattikuntien tiukimmatkin vaatimukset.

jumper_fiabilitéRéférence

Ensiluokkainen laatu

Moottoreiden viimeaikaisia uudistuksia täydentävät autoon tehdyt uudenlaiset tekniset parannukset, minkä ansiosta auton varustus on entistä laadukkaampi:

• 110, 130 ja 150 hevosvoimaisten HDi-moottoreiden uudenlainen ruiskutusjärjestelmä
• Vahvistetut taka- ja sivuovet (500 000 testijaksoa)
• Tehokkuuden, kestävyyden ja äänien suhteen optimoidut jarrut
• Uudenlainen ilmanottosäleikkö
• Iskunvaimentimien uudenlaiset kannakkeet.

jumper_QualitéEpreuve

YKSITYISKOHDAT

CITROËN Jumperin suunnittelussa on hyödynnetty merkin asiantuntijoiden parasta tietotaitoa. Ensiluokkainen erityisosaaminen näkyy rakenteissa, ergonomiassa (liitettävyys ja mukavuus), turvallisuudessa ja taloudellisuudessa.

Tämä vankka tavara-auto huokuu luotettavuutta. Se takaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja vaivattoman ajon arjen eri tilanteissa.

Jumper on täydellinen kumppani ammattikäyttöön.

CITROËN on yhdistänyt ainutlaatuisen designin ja erinomaisen mukavuuden lukuisiin hyödyllisiin tekniikoihin, ja kokonaisuuden kruunaavat edulliset käyttökustannukset.

CITROËN Jumperissa käytetään perusrakennetta, johon on saatavana kattava valikoima erilaisia korivaihtoehtoja. Tavara-autosta on tarjolla neljä eripituista korimallia (L1, L2, L3, L4), jotka voidaan yhdistää kolmeen eri akselivälivaihtoehtoon (3 m; 3,45 m; 4,4 m) ja kolmeen eri korikorkeuteen (H1, H2, H3). Kaiken kaikkiaan CITROËN Jumper muuntuu kahdeksaksi eri tavara-autoversioksi, joiden kuormaustilavuus on 8 – 17 m3.

CITROËN Jumper on täydellinen ratkaisu ammattilaisille, jotka arvostavat alhaisia käyttö- ja ylläpitokustannuksia. Polttoaineenkulutus on pienentynyt parhaimmillaan 1,3 l / 100 km ja CO2-päästö puolestaan 34 g/km aiempaan malliversioon verrattuna (esimerkiksi tavara-automalli L3H2 HDi 130). Näin on saavutettu esimerkillisen edulliset käyttökustannukset.

Kulutuksen optimoinnissa auttaa e-HDi 130 -moottorin yhteydessä Stop & Start -järjestelmä, joka sammuttaa CITROËN Jumperin moottorin, kun auto pysäytetään. Sen ansiosta kulutus alenee kaupunkiajossa 0,5 l / 100 km.

Myös huoltovälin suhteen Jumper edustaa luokkansa kärkeä: 48 000 km tai 2 vuotta.

×