OMINAISUUDET

Laatu

Korkean laadun ansiosta ammattilaisten luottamuksen arvoinen: takana on yli neljä miljoonaa teknisten ominaisuuksien testikilometriä.  Autossa on myös useita uudistuksia, kuten tuulilasin suojalista, saranoinnit ja ovet.

 

qualite

SUORITUSKYKY

Suorituskyky

Autolle on tehty useita erityistestejä:
‒ korirakenteet, mukavuus ja kestävyys on testattu ajamalla 30 000 ajokilometriä huonokuntoisilla teillä tavaratila tyhjänä ja täyteen kuormattuna
‒ rakenteiden tiiviys on testattu tekemällä 1 000 kahluupaikan ylitystä 10 cm syvässä vedessä ja korroosionkestävyys puolestaan erityisillä koeajoilla suolavesiroisketunnelissa parin senttimetrin syvyisessä vedessä
‒ ajo-ominaisuudet on testattu ajamalla yli 500 testisykliä ratapinnoilla, joissa on heikko pito
‒ oville ja luukuille on tehty 500 000 avaus-/sulkutestijaksoa, jotka vastaavat kymmenen vuoden aikaista vaativaa käyttöä.

Jumper_PerformancesEprouvées

YKSITYISKOHDAT

CITROËN Jumperin suunnittelussa on hyödynnetty merkin asiantuntijoiden parasta tietotaitoa. Ensiluokkainen erityisosaaminen näkyy rakenteissa, ergonomiassa (liitettävyys ja mukavuus), turvallisuudessa ja taloudellisuudessa.

Tämä vankka tavara-auto huokuu luotettavuutta. Se takaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja vaivattoman ajon arjen eri tilanteissa.

Jumper on täydellinen kumppani ammattikäyttöön.

CITROËN on yhdistänyt ainutlaatuisen designin ja erinomaisen mukavuuden lukuisiin hyödyllisiin tekniikoihin, ja kokonaisuuden kruunaavat edulliset käyttökustannukset.

CITROËN Jumperissa käytetään perusrakennetta, johon on saatavana kattava valikoima erilaisia korivaihtoehtoja. Tavara-autosta on tarjolla neljä eripituista korimallia (L1, L2, L3, L4), jotka voidaan yhdistää kolmeen eri akselivälivaihtoehtoon (3 m; 3,45 m; 4,4 m) ja kolmeen eri korikorkeuteen (H1, H2, H3). Kaiken kaikkiaan CITROËN Jumper muuntuu kahdeksaksi eri tavara-autoversioksi, joiden kuormaustilavuus on 8 – 17 m3.