Uusi Citroën C4 Cactus

OMINAISUUDET

UUSI CITROËN C4 CACTUS

Citroën esittelee uuden kompaktin hatchbackin; C4 Cactuksen. C4 Cactus on uudistunut huomattavasti mukaillen segmentille ominaisia teknologioita ja moottoreita, mutta erottuu yhä edelleen joukosta ainutlaatuisella persoonallisuudellaan sekä mukavuudellaan.

 

C4 Cactuksessa esitellään ensimmäistä kertaa Euroopassa uusi mukavuusjousitusjärjestelmä sekä mukavuusistuimet. Tämä uskomattoman mukava hatchback saapuu markkinoille keväällä 2018.

SUORITUSKYKY

MOOTTORIT

CITROËN C4 CACTUS erottuu joukosta kehittämällä jatkuvasti taloudellisuuttaan. Se antaa konkreettisia vastauksia tämän päivän kysymyksiin: miten lisätä ajonautintoa ja samalla pienentää kulutusta ja CO2-päästöjä? Tätä varten auton painoa on pienennetty ja siinä on uusimman sukupolven reaktiivinen ja taloudellinen PureTech-bensiinimoottori.

 

Valittavina moottoreina ovat Vuoden Moottoriksi 2015, 2016 & 2017 valitut PureTech 110, jonka yhteydessä S&S ja käsivalintainen vaihteisto, sekä PureTech 130, jonka yhteydessä S&S ja käsivalintainen 6-vaihteinen vaihteisto. Dieselmoottoriksi on valittavana BlueHDi 100. moottorit PureTech-bensiinimoottorit ja BlueHDi-dieselmoottorit täyttävät NOx-päästöjen ja kulutuksen pienentämiseen tähtäävän Euro 6 -päästönormin.

William CROZES @ PLANIMONTEUR

YKSITYISKOHDAT