OMINAISUUDET

Uudet tuulet puhaltavat kompaktien perheautojen luokassa! Citroën C3:n trendikäs ja positiivisuutta huokuva design erottuu joukosta ilmentäen täydellisesti nykyaikaa. Värikkäät somisteosat ja graafiset yksityiskohdat, mukaan lukien Airbump®-suojat, tekevät auton ilmeestä pirteän eloisan. Korin ilmeikkään ja ainutlaatuisen tyylin ansiosta auto on heti tunnistettavissa oman luokkansa muihin malleihin verrattaessa. Tutustu tarkemmin Citroën C3:een katsomalla kuusi videota, joissa esitellään tyyliä, yksilöintiä, Citroën Advanced Comfort® -ohjelmaa, uusia tekniikoita ja ConnectedCAM Citroën™ -kameraa.

SUORITUSKYKY

C3:n voimanlähteinä toimivat uusimman sukupolven tehokkaat ja taloudelliset PureTech-bensiinimoottorit ja BlueHDi-dieselmoottorit.

C3:n bensiinimoottorivalikoimaan kuuluu kolme käsivalintaisen vaihteiston yhteyteen saatavaa 3-sylinteristä PureTech-mallia, joiden tehoversiot ovat 68, 82 ja 110 (Stop & Start). Dieselmoottorivalikoimaan kuuluvat käsivalintaisen vaihteiston yhteyteen saatavat mallit BlueHDi 75 (Stop & Start) ja BlueHDi 100 (Stop & Start). C3:een on pian lanseerauksen jälkeen saatavana myös EAT6-automaattivaihteisto, joka takaa maksimaalisen ajonautinnon.

920x520_6

YKSITYISKOHDAT