Citroën Berlingo Van Uudenlaista monikäyttöisyyttä tavaran kuljetukseen.

OMINAISUUDET

3-paikkainen

Etuistuimet kolmelle henkilölle, ainoana kevyiden hyötyajoneuvojen luokassa.

places-avant-citroen-berlingo

Muunneltavuus

Citroën Berlingo Vanissa vakiovarusteena EXTENSO-ohjaamo. Huipputason muunneltavuus mahdollistaa yli 3 metriä pitkien tavaroiden kuljettamisen alaskäännettävien etuistuinten ja väliseinässä olevan luukun ansiosta.

modularité-citroen-berlingo

Liukuovet

Leveät sivuilla olevat liukuovet helpottavat kuorman lastaamista (yksittäinen ovi tai kaksi ovea)

portes-laterales-citroen-berlingo

Takaovet

60/40-suhteessa 180° aukeavat takaovet mahdollistavat vaivattoman pääsyn tavaratilaan, lisäten käytön joustavuutta.

portes-arrieres-citroen-berlingo

Kuormaaminen

Auton kuormaaminen on helppoa ja turvallista. Taakse mahtuu kaksi eurolavaa peräkkäin ja lastaustilaa on jopa 4,1 kuutiometriin asti (L2 penkit käännettynä).

 

chargement-citroen-berlingo

Tilavuus

Kuljettajan ja etumatkustajan välinen tila jää täysin vapaaksi, erityisesti 6-vaihteisen robottivaihteiston ansiosta, koska perinteinen vaihteenvalitsin puuttuu kokonaan.

espace-central-citroen-berlingo

Connecting Box

Connecting Box tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta matkalle (Bluetooth® HandsFree ja USB-portti).

connecting-box-citroen-berlingo-920x520

Mäkilähtö

Mäkilähtöavustin turvallisempaan ajoon.

demarrage-en-pente-citroen-berlingo

Kulutus

6-vaihteisen robottivaihteiston ja e-HDi -mikrohybriditeknologiaa sisältävän e-HDi 90 -moottorin yhdistelmä tarjoaa erittäin alhaisen CO2-päästöarvon 118 g/km. CO2-päästöarvot luokkansa alhaisimpia.

consommation-citroen-berlingo

SUORITUSKYKY

Moottorit

Suorituskyky ja taloudellisuus kulkevat käsi kädessä, ympäristöarvot huomioiden. Alhaisin CO2-päästö vain 118 g/km

Citroën BERLINGOon on tarjolla kattava valikoima suorituskykyisiä ja dynaamisia moottoreita ja vaihteistoja. Niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristönäkökohtiin ja hintakin on kohdallaan.

Saatavilla neljä dieselmoottorimallia:

  • HDi 75 (käsivalintainen vaihteisto) – CO2-päästö 133g /km
  • HDi 90 (käsivalintainen vaihteisto) – CO2-päästöt 138g/km
  • e-HDi 90 Airdream (6-vaihteinen EGS6-robottivaihteisto) – CO2-päästöt 118g/km

(CO2-päästöarvot laskettu L1-mallille)

motorisations-citroen-berlingo

YKSITYISKOHDAT

Ulkopuoli

Vahvaluonteinen

Citroën BERLINGO erottuu edukseen modernin ja vankkarakenteisen muotoilunsa ansiosta. Dynaamiset linjat, turvallisuutta korostavat yksiosaiset puskurit, runsas kuormaustila ja ensiluokkainen mukavuus.

 

Huipputason muunneltavuus ja hienostunut tyyli samassa paketissa. Enempää et voisi toivoa.

Sisätilat

Ergonominen ja nerokas

Uuden Citroën BERLINGO VAN-mallin etuosassa on leveämpi ja pyöristetympi  ajovaloihin saakka yltävä säleikkö, jossa on uudistettu Citroën-logo. Sivulta katsottuna merkittävin parannus liittyy sivupeilien muotoiluun. Aerodynaamisemmin muotoillut peilit vähentävät polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä entisestään ja tarjoavat selkeän näkymän auton taakse. Nerokkaassa arkkitehtuurissa yhdistyvät puolestaan vankkuus, käytännöllisyys, ergonomisuus ja mukavuus.

 

 

Auton kuormaaminen on helppoa ja turvallista.Citroën BERLINGO VANISSA on vakiona Extenso-ohjaamo, joka tarjoaa ainoana luokassaan istuinpaikat kolmelle henkilölle. Etumatkustajan istuin on käännettävissä alas lattiantasoon, jolloin väliseinässä olevan luukun ansiosta autossa voidaan kuljettaa jopa yli kolme metriä pitkiä esineitä.

Muunneltavuus

BERLINGO VAN -mallista on saatavana kaksi eripituista korimallia. L1-mallin suurin kuormauskapasiteetti on 3,7 m3 ja L2-mallin vastaava luku on 4,1 m3. Iso sivuliukuovi ja 60/40-suhteessa 180° aukeavat takaovet takaavat puolestaan vaivattoman pääsyn tavaratilaan, jonne mahtuu peräkkäin kaksi eurolavaa.

Turvallisuus

Yrityskäyttöön suunnattua turvallisuutta

Entistä turvallisempaa päivittäisajoa. Citroën Berlingoon on nyt saatavilla staattiset kulmavalot sumuvaloihin integroituna ja HDi sekä e-HDi versioihin saatavissa nopeudenrajoitin, johon voit asettaa maksiminopeuden.

 

 

Haastavampien olosuhteiden ajoon saatavilla mäkilähtöavustin.

e-HDi

Huomaat varmasti, että 6-vaihteisen robottivaihteiston ja e-HDi -mikrohybriditeknologiaa sisältävän e-HDi 90 -moottorin yhdistelmä tarjoaa erittäin alhaisen CO2-päästöarvon 118 g/km. Vähäpäästöisyyden ja taloudellisuuden lisäksi kyseinen moottori-vaihteisto-kokonaisuus tuo mukanaan myös muita etuja, sillä se lisää matkustamon ergonomiaa entisestään.

Perinteinen vaihteenvalitsin puuttuu kokonaan. Näin kuljettajan ja etumatkustajan välinen tila jää täysin vapaaksi, mikä lisää erityisesti kolmannen istuinpaikan mukavuutta. Vaihteenvaihtotavan valinta tapahtuu vaivattomasti kojelaudassa sijaitsevan valintakiekon avulla. Kun haluat vaihtaa vaihteita manuaalisesti, se onnistuu puolestaan kätevästi ohjauspyörän alla sijaitsevien säätimien avulla.

×