C4 Picasso ja Grand C4 Picasso C4 Picasso - nykyaikainen, tilava ja innovatiivinen tila-auto.

OMINAISUUDET

TUTUSTU GRAND C4 PICASSOON KATSOMALLA VIDEO!

Citroën C4 Picasso on Citroënin designin ja teknologisten innovaatioiden ilmentymä. Näet sen auton voimakkaissa ja dynaamisissa linjoissa ja tunnusomaisissa etu- ja takavaloissa. Sisällä mukavuus ja monipuolisuus on viety aivan uudelle tasolle. Miellyttävät ja väljät tilat kutsuvat jokaista matkustajaa. Katso videot tutustuaksesi lisää.

 

 

SUORITUSKYKY

DIESEL BlueHDi: LUOKKANSA PARAS!

Taloudellisiksi ja suorituskykyisiksi suunniteltujen BlueHDi-moottoreiden CO2-päästöt ja polttoaineen kulutus ovat luokkansa parhaimmistoa: 99 g/km ja 3,8 l/100 km (BlueHDi 100 S&S ja käsivalintainen vaihteisto, 16-tuuman kevytmetallivanteet, yhdistetty kulutus).

 

PURETECH-BENSIINIMOOTTORI

Yksi PureTech-bensiinimoottoreista valittiin omassa luokassaan jo toisena vuonna peräkkäin “2016 Engine of the Year” (“Vuoden 2016 bensiinimoottori”). Moottori tarjoaa markkinoiden mukavimman ajoelämyksen – myös alhaisimmilla kierrosluvuilla . Tällä kolmisylinterisellä Turbo PureTech -bensiinimoottorilla on nimissään yli 120 patenttia. Sen polttoaineen kulutus ja CO2-päästö on 18 % alhaisemmat verrattuna nelisylinteriseen bensiinimoottoriedeltäjäänsä. Moottori pitää hallussaan kahta taloudellisuusennätystä. Valittavana on kaksi pitkälle kehitettyä ja edistyksellistä PureTech-bensiinimoottoria: PureTech 110 tai PureTech 130.

 

 

YKSITYISKOHDAT