Arvonta

Arvonta

Koeaja Citroën jälleenmyyjäsi luona ja osallistu arvontaan. Palkintona Citroën C3 Confort!

Järjestäjä ja rekisterinpitäjä
Auto-Bon Oy, Mäkituvantie 3, PL 115, 01510 Vantaa (jäljempänä ”Järjestäjä”).

Osallistuminen
Kilpailu on voimassa 31.12.2016 saakka. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Auto-Bon Oy:n Citroën -jälleenmyyjien työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään. Arvontaan osallistuminen edellyttää minkä tahansa Citroën-mallin koeajoa jälleenmyyjällä sekä arvontalomakkeen palauttamista jälleenmyyjälle koeajoon yhteydessä .

Palkintona Citroën C3 Confort auto omaksi (auton arvo 15 995 € ). Palkintoja ei voi käyttää maksuna tai osamaksuna järjestäjän muihin tuotteisiin, eikä palkintoja voi käyttää osamaksuna järjestäjän muihin palveluihin. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajien arvonta

Voittaja arvotaan 10.1.2017 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.1.2017 mennessä. Jos voittaa ei tavoiteta mainittuna kahden viikon kuluessa hänen kilpailuosallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, voitto mitätöityy ja arvonta suoritetaan uudestaan. Arvonnan voittajan nimi ja kotipaikka voidaan julkaista osoitteessa www.citroen.fi, www.facebook.com/citroen.fi ja www.instagram.com/citroensuomi.

Järjestäjän vastuu
Arvonnan Järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista. Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan tulos on lopullinen, eikä tuloksesta voi valittaa. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Tietosuoja
Järjestäjä kerää osallistujista arvontaa varten tarpeelliset tiedot. Arvonnan jälkeen tiedot hävitetään, uutiskirjeen tilanneiden tiedot lisätään järjestäjän uutiskirjeen vastaanottaja rekisteriin.

Arvonnan Järjestäjä: Auto-Bon Oy, Mäkituvantie 3, PL 115, 01510 Vantaa